Ervaringen

Van een compleet verloren meisje die in de knoop zat met zich zelf, heb ik mezelf terug gevonden…

Op 31 december 2020 ben ik in aanraking gekomen met Natasja. Ik zat die tijd helemaal niet lekker in mijn vel en alles daarom heen wilde ook niet bepaald mee werken. Mijn ouders wisten zich geen raad meer met mij en wilde dat ik hulp ging zoeken. Ondanks dat ik daar heel erg tegen opzag omdat ik helemaal niet graag over mijn gevoelens wilde praten en ik een hekel heb als het over mij gaat in de negatieve zin, ben ik toch echt super blij dat ik uiteindelijk in contact ben gekomen met Natasja.

Natasja heeft een hele fijne manier van werken, benaderen, doorvragen maar vooral een hele fijne manier van luisteren. Ze opent het gesprek ook altijd met een simpel spelletje om jezelf te laten nadenken voordat ze begint met de coaching. Je mag alles met der bespreken, niets is te raar en/of te gek. Natasja is een lieve vrouw die snel door heeft waar het probleem zich uit en bedenkt er een leuke manier voor omdat dat probleem naar boven te brengen. Ik kwam bij Natasja voor 1 ‘probleem’ en na dat er een x aantal afspraken voorbij gingen hadden we er al 2 of 3 naar boven gekregen waar ik ook last van had. Je word bij More Happy echt serieus genomen en ook echt geholpen.

Rond om de zomervakantie heb ik met Natasja het laatste gesprek gehad. En wat ben ik blij met haar hulp. Van een compleet verloren meisje die in de knop zat met zich zelf, heb ik mezelf terug gevonden en heb ik dankzij de hulpmiddeltjes van Natasja een hele hoop leuke en nieuwe dingen over mezelf mogen leren kennen. Natasja, super bedankt voor je hulp, eerlijkheid en luister momentjes. Ik heb super veel aan je gehad en mocht ik mezelf weer een keertje kwijt raken dan weet ik bij wie ik de volgende keer ga aanbellen voor hulp. Heel veel succes met het coachen en misschien tot een volgende keer.

B. uit Roosendaal  18 jaar 

Ik merk het vooral aan de manier van denken nu, ik kan mijn negatieve gedachtes die ik snel had nu beter omzetten in een positieve gedachte en hier mijzelf ook minder druk om maken.

Het is lastig te zeggen waar het nu door komt dat ik mij zo goed in mijn vel voel maar ik vind dat de coaching mij hier wel echt bij heeft geholpen. Zeker dingen van een positieve kant te bekijken maar ook er over na te denken en er mee bezig te zijn.

Ik vond het fijn om door middel van opdrachten hier met jou naar te kijken en aan te werken. Ik heb hier voor mijn gevoel echt veel van opgestoken.

De relax en ademhalingsoefeningen vond ik fijn voor het slapen gaan en heb ik zeker een aantal keer gedaan als mijn hoofd vol zat van heel de dag nadenken over dingen.

Kortom ik weet dat ik er tot nu toe zeker iets aan heb gehad, aan de coaching met jou en ik hoop dat ik aan de opdrachten later ook nog veel ga hebben.

Floor (20 jaar) 

Natasja heeft mij op een heel fijne manier geholpen…

Door de coaching  ben ik mijn negatieve gedachten een plaats gaan geven. We hebben oefeningen gedaan waardoor ik mijn hoofd leeg kon maken en ze heeft me geleerd hoe ik met stressvolle situaties om moet gaan. Ook heb ik beter leren plannen voor school en heb ik een betere leermethode gevonden en heb minder last van examenstress. Natasja heeft mij op een heel fijne manier geholpen, na elk gesprek had ik echt het gevoel dat het al beter met me ging. Je kunt namelijk alles bij haar kwijt. Je leert al deze dingen op een leerrijke manier door middel van theorie, kaartspellen en andere opdrachten. 

ZB 17 jaar

“Ik heb geleerd dat ik meer ben dan alleen mijn gedachten.”

Ik  heb geleerd beter om te gaan met alle negatieve gedachten die veel spanning veroorzaakte. Die gaven me vaak een vervelend en droevig gevoel. Met name de oefeningen die we gedaan hebben maakten mijn hoofd rustiger. Ik ben daarom heel blij met de coaching van Natasja die me goed begreep en het ook  leuk en gezellig maakte. Het geeft me meer zelfvertrouwen nu ik weet dat ik met bepaalde oefeningen meer grip kan hebben op mijn gedachten en gevoel. Mijn hoofd kan ik nu zelf ook leeg maken. Ik ga voortaan met meer vertrouwen de toetsweken in en ook van mijn voetbalwedstrijden geniet ik meer.”

Ivan 12 jaar

 

“Wij zijn erg blij met de coaching van Natasja omdat Ivan daardoor vanuit een ander perspectief is benaderd. Dit gaf hem beter inzicht in zichzelf en zijn (denk)patronen. Bovendien konden wij hem thuis met de geleerde oefeningen beter verder helpen. Hierdoor zaten we sneller op 1 lijn op de momenten dat de spanning naar buiten kwam. Ivan heeft echt stappen gezet in zijn mentale ontwikkeling, een vaardigheid voor het leven. Mooi om dit proces van dichtbij mee te maken. Hij mag een lekkere twijfelkont blijven. maar blijft daar nu veel minder in hangen. Bedankt daarvoor Natasja!”

Ouders Ivan

 

Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om een coaching te doen!

De 6 gesprekken van de coaching hebben me bewuster laten nadenken over bepaalde dingen. Mijn gewoonlijke reacties die ik soms gaf, heb ik wanneer ik me er bewust van werd anders aangepakt. Ook merk ik dat ik al een goed zelfbeeld heb gekregen en dat ik weet wat ik kan en wat ik minder kan. Het is bijzonder maar ook fijn om te zien wat voor eigenschappen je hebt wanneer je ze op een rijtje zet met een spel. Ook, omdat ik dan meteen mezelf daarin herken. Met mijn perfectionisme gaat het al beter. Met werkstukken probeer ik er niet meer een uur lang aan te zitten, zodat ik ook tijd heb voor andere dingen.

k heb ook het gevoel dat ik minder onzeker aan het worden ben. Het is er nog wel, maar het lijkt te zijn verminderd. Ik zit beter in mijn vel en ben daarom ook vrolijker. Ik kijk positiever naar bepaalde dingen en doe geen dingen met tegenzin tenzij ik mezelf ertoe dwing om een reden. Ik vind zeker dat de coaching me iets heeft opgeleverd. Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om dit te doen en heb er een goed gevoel bij. DZ

Onze dochter is met sprongen vooruit gegaan.

Mijn dochter was onzeker en perfectionistisch. Iets waar ze veel hinder van had. Ze is twee sessies bij Natasja geweest. Een vriendin van mij kende haar en had veel goede verhalen over haar gehoord. Onze dochter is met sprongen vooruit gegaan. Natuurlijk is een karakter eigenschap niet af te leren maar ze heeft haar geleerd hoe ze hier mee om kan gaan. En dat in 7 gesprekken.

Bedankt Natasja, je bent een topper!

RS moeder van DZ

Dankbaar voor je steun aan mijn dochter!

Ik heb ervaren dat je ook mij hebt gesteund tijdens haar worsteling. Als moeder vond ik het pijnlijk te zien hoe ik aan de zijlijn stond. Ik wilde dichtbij komen om mijn dochter te helpen maar helaas kreeg ik geen opening… Gelukkig heb ik door jou het gevoel gekregen dat ik vertrouwen mag hebben in de keuze van mijn dochter…dat zij eigen redenen heeft om dit proces met jou als haar coach te delen…en met vriendinnen. Jij gaf mij vertrouwen om mijn dochter los te laten….haar zelf mag laten kiezen hoe ze dit pad bewandelt. Echt Natasja, de tijd die je voor mij nam als ouder was op dat moment zo waardevol…heel heel veel dank!!! Lieve groet JR 

Ik vond het eng om met mijn gevoelens geconfronteerd te worden, maar Natasja is erg begripvol en heeft me daar goed mee geholpen.

Ik heb 3 gesprekken met Natasja gehad, + 1 per maand. Dit was mijn eerste ervaring met een coach, maar ik werd wel gelijk gerust gesteld. Ik vond het eng om met mijn gevoelens geconfronteerd te worden, maar Natasja is erg begripvol en heeft me daar goed mee geholpen. Ze heeft mij op meerdere vlakken geholpen. Maar vooral het verwerken van gedachtes. Ik heb geleerd om alle negatieve gedachtes om proberen te zetten naar positief, en zo een positieve mindset te creeëren. De gesprekken bestaan niet alleen uit theorie, maar ook opdrachten met kaarten, en praktische opdrachten.

Natasja, bedankt voor je lieve benadering en begrip.

Mirthe 15 jaar  

Nu mijn dochter haar leerstijl kent, leert ze makkelijker

Mijn dochter heeft het sociaal gezien erg naar haar zin op school, maar het opletten in de les en huiswerk maken vindt ze wat minder belangrijk. Natasja heeft samen met haar haar leerstijl in kaart gebracht en sindsdien is ze veel ijveriger met haar huiswerk bezig. Ze heeft geleerd hoe ze het beste kan plannen. Natasja heeft echt de snaar weten te raken om haar weer gemotiveerd te krijgen. We nemen nu elke zondag de weekplanning met haar door en dat werkt goed. Haar schoolresultaten zijn omhoog gegaan en ze is minder tijd kwijt met leren. Wij ervaren als ouders bovendien minder stress en frustratie omdat we ze niet meer zo achter haar broek moeten zitten. School vindt ze nog steeds saai, maar het huiswerk maken lijkt ze toch echt leuker te vinden.
Lizzy van der Gracht

Ik weet nu wat de beste manier van leren is…

Fijn dat ik tips heb gekregen om beter te leren want nu gaat het makkelijker en sneller. Natasja was duidelijk en snapt wat ik bedoelde.
Maartje van Kaam 14 jaar

Natasja heeft mijn zoon goed geholpen!

Toen onze zoon naar de middelbare school ging kon hij wel wat tools gebruiken wat betreft het plannen en organiseren van zijn huiswerk. Natasja heeft hem hier goed bij geholpen. Ondanks dat het maar een paar lessen (3) waren heeft Natasja hem handvatten kunnen geven waardoor hij meer overzicht heeft en beter heeft leren plannen. Verder is Natasja prettig in de omgang en kijkt goed naar wat bij het kind past.
Byonda Wouters

Huiswerk plannen werkt wel goed…

Ik zou de coach aanraden omdat ik nu beter vooruit kan plannen en werk met schema’s.Ik vond het leerzaam.
Tijn Wouters 13 jaar

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

More Happy NEWS verschijnt maximaal 2 keer per maand.

Menu