Werkwijze

Tijdens een intakegesprek bespreken we kort de hulpvraag en wat het doel moet zijn. Dit doen we telefonisch. Dit gesprek duurt ongeveer een half uur.

Daarna plannen we een kennismakingsgesprek. In dit gesprek verduidelijken we de vraag en samen kijken we wat er nodig is om jou verder op weg te helpen. Een richtlijn is dat ongeveer 3-5 gesprekken voldoende kunnen zijn.

We kunnen op locatie aan de slag en/of via e-coaching. Wil je weten hoe e-coaching werkt lees dan hier verder. Locatie voor de coaching bepalen we samen. Dat kan in de praktijk in Baarle-Nassau, thuis bij jou of op een andere locatie bijvoorbeeld op school.

In het Coachstatuut kun je lezen wat je van de jongerencoach van More Happy mag verwachten en wat de algemene voorwaarden zijn.

Download Coachstatuut

Tarieven

Telefonische intake (max. 30 minuten) = kosteloos
Intakegesprek in de praktijk = kosteloos
Coach gesprek van 1 uur = €70 euro

Strippenkaart voor 3 coachsessies= € 195
Strippenkaart voor 5 keer 30 minuten e-coaching= €125

Tarieven zijn inclusief 21% BTW en exclusief reiskosten á € 0,19 per km*
* Voor Baarle-Nassau en omstreken ( tot 10 km)  worden geen reiskosten gerekend.

Handig om te weten

  • Het coaching traject  is kortdurend, waarbij snel resultaten worden geboekt.
  • Wat doet een jongerencoach: veiligheid bieden, ruimte geven, vragen stellen en doorvragen, klankbord zijn en inspireren.
  • De begeleiding van Natasja kenmerkt zich door: eerlijkheid, integriteit, vertrouwelijk, zorgvuldig, speels en creatief
  • Jongeren van 16 en 17 jaar hebben geen toestemming nodig van hun ouders/voogd. Wel is het handig voor de betaling van de factuur om de ouders op de hoogte te stellen. Jongeren onder de 16 jaar dienen toestemming van de ouders te hebben. Ook zullen de ouders onderdeel uitmaken van de intake.

Meer praktische zaken lees je in het Coachstatuut.

Download Coachstatuut

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

More Happy NEWS verschijnt maximaal 2 keer per maand.

Menu