More Happy zet online trainingen voor jongeren op de kaart!

online training voor jongeren

Het gebruik van online trainingen staat nog in de kinderschoenen, maar het is een kwestie van tijd voordat ze gemeengoed worden. De overheid stimuleert permanente educatie en mensen willen efficiënter met hun tijd omgaan. Dat kan met online trainingen.

Online trainingen voor jongeren en volwassenen zijn het leermiddel van de toekomst.

En zijn niet meer weg te denken on deze tijd. Het is een nieuwe efficiënte, plezierige manier van kennisoverdracht en mooi aansluit op boeken en andere leermiddelen. Het sluit ook mooi aan bij de 21e eeuwse vaardigheden waar digitale vaardigheden er een van is. Lees hier meer over in dit blog  hoe leer jij in de 21e eeuw?

Een online training is echt meer dan een boek op een beeldscherm. 

Een online uitleg is toch weer anders dan een boek. Door een mix aan visuele middelen kun je op een heel andere manier uitleggen wat iets nu exact betekent. Daarnaast is een voordeel dat je op je mobile device de modules volgt op de momenten dat het jou uitkomt. Bij de online trainingen van More Happy is Natasja er altijd als vraagbaak.

Wat ik echt belangrijk vind in de online training is dat ik  jongeren probeer opdrachten mee te geven die ze buiten de training om moeten gaan uitvoeren. Een doe-opdracht! De opdrachten zetten aan tot actie mede omdat je ze met vrienden en/of ouders deelt zodat je feedback krijgt.

Jongeren hebben vaak nog wel een stok achter de deur nodig.

Helemaal zelfstandig leren is voor veel mensen vaak nog een brug te ver. Vandaar dat de optie is dat een deelnemer online of offline coaching gesprekken met mij plant.  Je krijgt dan ook nog extra tips op maat die bij jou passen en jou verder op weg helpen.

Uit een pol die ik begin dit jaar uitgezet heb,  merkte ik dat zowel ouders en jongeren minder snel kiezen voor een online training als kennis overdracht. Vaak zoeken ze zelf informatie via internet of doen workshops. Daarom bied ik beide leermiddelen aan.

Deze week heeft More Happy de nieuwe online training "Kom in je element" gelanceerd voor jongeren van 16-20 jaar. Lees hier meer informatie over deze training.

Ben je nieuwsgierig naar de online trainingen voor jongeren? Neem eens een kijkje in de webshop van More Happy! Wie weet zit er voor jouw kind een training tussen.  Klik hier voor de webshop.

Ben je werkzaam in het onderwijs?

Dan zijn deze trainingen ook aanvullend op het lesmateriaal in de brugklas of als studiekeuze begeleiding.

Voor de online training “Leuk leren in de brugklas” loopt er nu een pilot bij De La Salle ( mavo-havo-vwo) in Baarle Nasaau. Wil je meer weten? Dan kom ik langs bij jou op school.  Stuur dan gewoon even een mail naar natasja@morehappy.nl

Geef een reactie

Menu