Lekker leven

#MoreHappy jongerencoaching helpt bij de volgende problemen:

  • Faalangst bij spreekbeurten, testen of proefwerken.
  • Reduceren van keuzestress bij allerlei belangrijke keuzes zoals vriendschappen, relaties, hobby’s school en studiekeuze.
  • Oplossen van identiteitscrisis door antwoord te vinden op vragen als wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik?
  • Ontwikkelen van een positief zelfbeeld, met meer zelfvertrouwen in het leven staan.
  • Assertiever en weerbaarder worden, bijvoorbeeld als jouw kind gepest wordt.
  • Minder piekeren en beter slapen.
  • Minder last hebben van perfectionisme.
  • Leren hoe jouw tiener met zijn gedachten en gevoelens om kan gaan.

Met als resultaat een LEKKER LEVEN voor jouw tiener! 

Zit jouw tiener niet goed in zijn vel?

Kan jij ook zo tureluurs worden van dat wispelturige pubergedrag? Betrap je jezelf erop dat je vaak boos wordt omdat je puberende zoon of dochter zo onredelijk kan zijn. Of doet het je pijn om te zien dat je tiener zo met zichzelf in de knoop zit en van vriendengroep naar vriendengroep hopt omdat hij niet weet waar hij bij wil horen. Het hoort er allemaal bij tijdens de adolescentie (overgangsperiode van de kindertijd naar de volwassenheid). Jouw tiener ontwikkelt zich namelijk in een sneltreinvaart op lichamelijk, emotioneel, cognitief, sociaal en maatschappelijk gebied. Het tienerbrein is tot 25 jaar nog volop in ontwikkeling. Dus eigenlijk is het niet zo gek dat jouw tiener niet altijd even lekker in zijn vel zit en last heeft van stemmingswisselingen en zich soms moeilijk, opstandig of brutaal gedraagt.

Een goede relatie met jouw tiener

Herken je dat het soms gissen is wat er zich in het hoofd van jouw tiener afspeelt? Tieners zijn sterk naar binnen gekeerd en vinden het raar of ingewikkeld om over gevoelens te praten. Ook kunnen ze enorm in hun maag zitten met zaken die door volwassenen als futiliteiten worden bestempeld. Als ouder kun je dan het gevoel hebben dat er een afstand ontstaat in het contact met jouw kind. Vaak spelen daarnaast ook verwachtingen een rol. Hetgeen belemmerend kan werken en de relatie met je kind negatief beïnvloedt. Jij wilt toch ook het beste voor je kind? Een jongerencoach kan uitkomst bieden.

Wil je weten hoe het werkt lees hier verder.

Kijk hier voor workshops en trainingen voor jouw tiener!

Menu