Wie ben ik?

 “Levenlang leren, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen”. 

Ik ben Natasja van Moorst jongerencoach bij More Happy en wie weet kan ik jou verder op weg helpen. Als jongerencoach vind ik dat alle jongeren een gelukkige jeugd verdienen. Een jeugd waarin ze leren met leuke en minder leuke dingen in het leven om te gaan. Dat is een belangrijke drijfveer voor mij om jongeren gerichter te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Waardoor ze kunnen groeien en bloeien op hun “eigen wijze” vanuit hun talenten. Met als resultaat dat ze succesvol deel kunnen nemen in de maatschappij van de toekomst.

Als je die dingen doet die prettig en zinvol zijn, geeft dat plezier om je leven lang te leren. 

Zit het even tegen, dan helpt Natasja jou vooruit!

Het leven van jongeren is vandaag de dag niet gemakkelijk; lichamelijk, emotioneel en verstandelijk ontwikkelen ze zich in een razendsnel tempo. Er wordt veel van tieners verwacht. Daarnaast moeten ze belangrijke keuzes maken én is het belangrijk dat ze goed presteren op school. Soms zijn er omstandigheden die zoveel impact hebben op hun leven waardoor ze het simpelweg niet meer weten. Denk aan: scheiding, het overlijden van een dierbare, het niet meer kunnen meedraaien op school, problemen met vrienden of een vervelende thuissituatie. Ook kan het maken van verkeerde keuzes ervoor zorgen dat de jongeren in de problemen komen of zelfs vastlopen. Als het op school, in de thuissituatie of op sociaal gebied niet meezit, kunnen jongeren van 10-20 bij mij terecht.

De jongerencoach die met een positieve kijk op het leven, creatief aan de slag gaat!

Jongeren zijn geweldig om mee te werken; ze zijn puur, staan nog lekker onbezonnen in het leven, zijn creatief en vaak heerlijk impulsief. Met mijn frisse kijk op gedrag en mijn energieke, positieve levenshouding ga ik op speelse en creatieve wijze met jongeren aan de slag. Ik wil ze dat duwtje in de rug geven zodat ze meer op zichzelf kunnen vertrouwen en durven zijn wie ze willen zijn.  Eveneens ze te leren omgaan met de ongemakken, teleurstellingen en het verdriet dat zij in hun leven meemaken. Daarnaast ze te helpen met leren leren zodat ze minder energie kwijt zijn aan het leren en maken van hun huiswerk.

Ik ben fan van de positieve psychologie en gebruik dit in mijn coaching. Positieve psychologie heeft de laatste 15 jaar enorm aan terrein gewonnen binnen de psychologische wetenschap. Ik richt mij bij jongeren op het versterken van mogelijkheden om een plezierig, goed en zinvol leven te leiden door onder meer te richten op positieve kwaliteiten en vaardigheden. De methodiek vanuit het oplossingsgericht werken, waar ik al enkele jaren mee werk in (team)coaching en training, sluit hier naadloos op aan.

Mijn inspiratiebronnen 

  • Kyara en Ryan mijn twee tieners die ik samen met mijn man op zie bloeien en groeien en waar ik intens van geniet;
  • vakliteratuur om mezelf te blijven ontwikkelen;
  • kleur geven aan mijn leven door te schilderen op doek;
  • hardlopen, skaten en wandelen met onze hond in de natuur;

Sinds 1999 ben ik trainer/coach.! Vanaf 2008-2019 heb ik samen met Paula Pontier, naast MoreHappy jongerencoaching,  een bureau voor advies, (team) coaching en training voor zorgprofessionals gehad.

Op linkedIn vind je mijn werkervaring en opleidingen die ik gevolgd heb.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

certificaat jongerencoach
Diploma Jongerencoach 
certificaten zelfbeeld, huiswerktips, zelfbeeld
Certificaten voor gevolgde trainingsdagen m.b.t. positief opvoeden, klaar voor de brugklas, Happy Huiswerk, bouwen aan een realistisch zelfbeeld.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

More Happy NEWS verschijnt maximaal 2 keer per maand.

Menu