Interessante websites

Teora leefstijlcoaching

Gezondheid en kwaliteit van leven is voor iedereen beschikbaar. Maar helaas is het niet voor iedereen vanzelfsprekend. Zo is onze huidige manier van leven, bijvoorbeeld, niet goed voor onze gezondheid en vitaliteit, omdat in ons dagelijks leven veel comfort is ingebouwd. Hier door zijn we meer gaan zitten en minder bewegen, wat resulteert in bewegingsarmoede.

Teora kan helpen om de balans terug te brengen met gerichte coaching en training. Gezonder en fitter worden, preventief werken aan het voorkomen van aandoeningen zoals diabetes type-2, verhoogd cholesterol of energieverlies. Wij helpen met analyseren, meten en ontwikkelen naar nieuwe doelen.

Lees hier meer wat Teora voor jou kan betekenen 

( Teora is een handelsnaam van MoreHappy Coaching) 

Noortje van Baal hsp energetisch kindertherapeut

In mijn praktijk werk ik met hooggevoelige kinderen van 4 tot 12 jaar vanuit een holistische oogpunt. Dat wil zeggen dat ik kijk naar het sociale, emotionele, lichamelijke, geestelijke en energetische stuk van de hulpvraag. Ik leer kinderen hun grenzen aan te voelen en hun emoties kunnen uiten d.m.v. coaching en energetische behandelingen. Zodat ze niet alleen nu, maar ook later sterker in het leven staan.

www.noortjevanbaal.nl

Als je het niet ziet

Heb jij het idee dat je ‘anders’ bent dan anderen? Geven veranderingen jouw snel stress en denk je dat je niet kunt voldoen aan verwachtingen? Bekijk dan eens de website van stichting Als je het niet ziet. Hier vind je meer informatie over jezelf kennen, laten zien wie je bent en wat je nodig hebt (en hoe ontzettend belangrijk dit is!) en het nadeel van camoufleren.

https://www.alsjehetnietziet.nl/

Menu