Jongerencoach More Happy regio Breda

Bij More Happy ben je van harte welkom als je op zoek bent naar een jongerencoach in regio Breda. Aan de hand van een persoonlijk of online traject helpen we je het beste uit jezelf te halen. Zodat je succesvol kan groeien en bloeien op jouw eigen wijze. Niet alleen voor wat betreft je prestaties op school, maar ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. In de leeftijd van 12 tot 20 jaar komt er veel op je af. Je wordt geacht je best te doen op een nieuwe school en daarnaast wordt je geconfronteerd met nieuwe situaties.

Deze situaties kunnen heftige emoties, teleurstellingen en zelfs twijfel met zich meebrengen. Al met al is het leven dus niet altijd eenvoudig. De jongerencoach van More Happy in regio Breda helpt je daar graag bij. We geven je niet alleen duidelijke inzichten en handvatten in lastige situaties, maar leren je ook hoe je jouw leven leuker kunt gaan maken. Op deze manier wordt je de beste versie van jezelf.

Je kunt beter omgaan met vervelende of moeilijke beslissingen en je kunt je op school beter staande houden. De jongerencoach van More Happy in regio Breda staat je graag bij middels een persoonlijk traject, maar ook online begeleiding is mogelijk. Door onze online trainingen en cursussen krijg je meer inzicht in jouw vermogen en kwaliteiten. Daardoor krijg je meer zelfvertrouwen wat het leven een stuk aangenamer en makkelijker maakt.


Ervaren jongerencoach in regio Breda

Bij More Happy ben je aan het juiste adres als je jouw leven makkelijker én leuker wilt maken. Of dit nu te maken heeft met jou persoonlijk of een situatie op school. Bij More Happy geven we je nieuwe inzichten en handvatten. Dit kan zijn omdat je niet goed met je gedachten en emoties weet om te gaan of omdat je stress ervaart omdat je niet lekker in je vel zit.

Ook als je hinder ondervindt van faalangst of moeite hebt met presteren onder druk staat de jongerencoach van More Happy Breda graag voor je klaar. Samen werken we aan hoe je het beste uit jezelf kunt halen. Zowel op school als in het dagelijkse leven. Dit draagt bij aan een goede persoonlijke ontwikkeling wat je zelfvertrouwen een enorme boost geeft.

Met de online trainingen en cursussen van More Happy in regio Breda leer je hoe je om moet gaan met bepaalde situaties. Je krijgt meer grip op je leven en ervaart daardoor meer ontspanning en minder stress en meer plezier bij in het leven. Persoonlijke coaching bij More Happy in regio Breda is ook mogelijk. Aan de hand van persoonlijke gesprekken stellen we een duidelijk plan op waar we mee aan de slag aan. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met de jongerencoach van More Happy in regio Breda.

Menu