Doen is de beste manier van denken!

Heb je geen idee wat een jongerencoach voor jou als tiener of voor jou als ouder van een tiener kan betekenen?
Kijk dan eens naar deze video onderaan deze blog!

De betekenis van de video voor mij als jongerencoach

Deze video geeft voor mij weer wat mijn drijfveren zijn om te coachen en hoe ik kijk naar de wereld. Ook ik ben uit mijn comfortzone gestapt om naast 19 jaar volwassenen te coachen, de stap richting jongeren te zetten. Omdat ik samen met hen de 21 eeuwse vaardigheden wil ontdekken. Daarnaast zie ik hoe jongeren te maken krijgen met the struggle of life. Het heeft mij dat duwtje gegeven om begin 2017 een jongerencoach opleiding te volgen en te onderzoeken hoe ik als jongerencoach mijn creativiteit kan benutten om zo jongeren te leren hun creativiteit te laten benutten en te behouden. Hoe leer je als tiener anders leren leren en hoe kan je zijn wie je wilt zijn zodat je lekker leeft zonder dat je in het hokje van een ander past.

Durf uit je comfortzone te stappen! 

En ik ben nog een keer uit mijn comfortzone gestapt om als redelijke digibeet een online training "Leuk leren in de brugklas" te gaan ontwikkelen voor de overstap van groep 8 naar de brugklas.
Want hoe spannend is dat om:
1. video's van jezelf op te nemen? #benikwelleukgenoegvoordecamera
2. een leeromgeving te ontwikkelen waarvoor ik veel geduld nodig heb wat niet mijn sterkste kwaliteit is. #beniknietteoudomditindevingerstekrijgen
3. samen met een nieuwe samenwerkingspartner in zee te gaan om een online leerwijzer te ontwikkelen waarmee je je eigen leertype ontdekt terwijl er al verschillende leerstijlen testen bestaan. #kanikditweldoenzonderonderwijsachtergrond

Vertrouwen in jezelf en gewoon doen heeft mij een eind op weg geholpen. De eerste stappen zijn gezet en als ik zo door ga is in het voorjaar het programma klaar!

Dankbaar ben ik voor Chris die mij alle vrijheid en vertrouwen geeft om dit te doen, Paula Pontier waarmee ik samen fijne afspraken heb gemaakt om samen naast Pontier&vanMoorst een nieuw pad te bewandelen, Marcel Dekker van Elementaal die met mij het avontuur aangaat om een leerwijzer te ontwikkelen en Niels Oedzes die mij helpt met het ontwikkelen van mijn huisstijl en de website en de online leeromgeving.
Ik kijk uit naar 2018... let it flow in your more happy newyear!!!!!

Zin om in het nieuwe jaar eens vrijblijvend kennis te maken? Neem gerust contact op.

Contact met More Happy

[video width="640" height="360" mp4="http://www.morehappy.nl/wp-content/uploads/2017/12/Doen_is_de_beste_manier_van_denken.mp4"][/video]

Waardevol? Doe me een plezier en deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Menu