Try out: “vind je kompas”

Voor jongeren van 16-20 jaar

Herken jij dit:

 • Je twijfelt of je de juiste opleiding of studierichting hebt gekozen?
 • Welke baan past straks bij mij?
 • Wat wil ik nu eigenlijk?
 • Wat vind ik belangrijk in het leven?
 • Hoe maak ik keuzes?
 • Hoe volg ik mijn hart?  
 • Of je hebt gewoon een leer/ probleem vraag en daar wil je antwoord op.  

Dan is deze try out echt iets voor jou! 

In de deze workshop speel je met elkaar het spel KompasVinder.

De kracht van KompasVinder is dat het jouw binnenste wijsheid naar boven haalt. Waarbij je geen saaie theorie hoeft aan te horen maar vooral bezig bent en ervaart!

Je vindt de drie belangrijkste koerskaarten die bij je passen en die woorden geven aan wat jij zelf nodig hebt. Soms is dat zelf zo moeilijk te bedenken en te verwoorden.  De woorden op de koerskaarten helpen op overtuigingsniveau. Onze overtuigingen hebben zo’n sterke invloed op ons gedrag. De koerskaarten in dit spel helpen je de overtuiging kiezen die jou motiveert een waardevoller leven te leiden.

Het resultaat voor jou:

 

Reacties van deelnemers: 

 • Ik heb het spel individueel met Natasja gespeeld met een probleemvraag en kaartjes die ik er het beste bij vond passen. Elke keer pakte ik een kaartje van de stapel en als ik het kaartje erbij vond passen ruilde ik het kaartje om voor een ander kaartje die ik minder belangrijk vond. Mijn probleemvraag was perfectionisme; hoe kan ik  dat op een positieve manier verminderen. Uiteindelijk had ik 2 stapeltjes van 3 kaarten die op perfectionisme sloegen en die het best bij mij pasten. Dit heeft me een duidelijker en bewuster beeld geven naar hoe ik daar naar kijk. Ik vind het zeker de moeite waard. Het heeft me echt laten nadenken en het was grappig om te zien hoe erg ik mezelf er soms in herken. Demi Z.

 • Het spel is laagdrempelig, is niet zo direct en door deze vorm blijft het luchtig. Tegelijkertijd geeft je toch een mooi inzicht op je vraag en denk je er over na. Annette B.

 • Het spel maakt dat je jezelf snel veilig genoeg voelt om zaken die je bezig te houden met anderen te delen en elkaar respectvol feedback te geven. Marina V. 

Deze try out is gratis en kost dus €  0,00 ?

 

Prijs  GRATIS
Datum locatie Baarle -Nassau  26 september
Datum locatie Breda  7 oktober 
Tijd  van 19.00 uur tot 21.00 uur

Heb je zelf een groepje van minimaal 3 vrienden en vriendinnen laat het dan weten, dan plannen we een datum voor een try out.

Wil je individueel aan de slag dan kan dan ook!

De workshop wordt gegeven door Natasja van Moorst. Wil je meer over haar weten, lees dan hier verder !

Werk jij op een school als docent of op een andere plek waar jongeren komen en wil je graag deze workshop aanbieden, stuur dan een berichtje naar natasja@morehappy.nl

Doe je mee? 

Meld je aan en vul hieronder je gegevens in. Na ontvangst van het aanmeldformulier stuurt More Happy een bevestiging en de factuur.

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Met het opsturen van het formulier ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor trainingen en workshops.

  Menu